Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Om NIRF


Att roddmaskinen är ett ypperligt träningsredskap som används av elitroddare världen över är ingen nyhet. Sedan några år tillbaka är roddmaskinen också vanligt förekommande på de flesta gym och cross-fitboxar runt om i Sverige. Bland annat har tidningen Allt om träning, utsett roddmaskinen till gymmets mest effektiva träningsredskap, 2018.

Nationellt har dock tävlingar i inomhusrodd mest varit för redan inbitna tävlingsroddare och inte så många fler. Ny teknik och Covid-19 pandemin har gjort att möjligheten och efterfrågan på virtuella roddtävlingar, träningstips och utmaningar har ökat kraftigt. Vi grundare av NIRF såg att det fanns ett behov av en förening med hela Sverige som upptagningsområde för alla som vill kunna tävla, träna och få inspiration angående allt som har med roddmaskinsrodd att göra. Så, sagt och gjort, bildade vi NIRF i september 2020!

Träningen bedriver vi inte i någon fast gemensam klubblokal utan vi stöttar, peppar och inspirerar varandra i första hand via vår Facebook-grupp. 

Håll hjulen snurrande!

Uppdaterad: 13 JAN 2021 09:20 Skribent: Tobias Wallerius
E-post: Adressen Gömd

NIRF Swish

Ren vinnare

Vaccinera klubben mot doping

Rent spel

Svenska Roddförbundet

Indoor rowing

Postadress:
Nationella Inomhus Roddföreningen - Rodd
Tobias Wallerius, Blåvingevägen 46
24735 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 0703428224
E-post: This is a mailto link

Se all info